InterConsult21 Global B2B

 

English

 

Fortrolighedspolitik

 


Tak for at du besøger InterConsult21. Dit privatliv er vigtigt for os. Denne bekendtgørelse forklarer 
måden hvorpå dine oplysninger indsamles og anvendes på InterConsult21s websteder.


Vores forpligtelse til sikkerhed:

InterConsult21 er dedikeret til at opretholde tilliden fra vores kunder og besøgende på vores hjemmesider. Vi har indført elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og hjælpe med at forhindre uautoriseret adgang, vedligeholde data sikkerhed, og anvende de oplysninger vi indsamler online rigtigt.

Information logges automatisk:

Når du besøger vores hjemmesider kan nogle statistikker blive automatisk indsamlet. Disse oplysninger identificerer ikke dig personligt, men udtaler sig rettere om dit besøg på vores hjemmeside. Vi kan overvåge statistikker såsom hvor mange mennesker besøger vores hjemmeside, brugerens IP-adresse, hvilket sprog der anvendes, hvilke sider folk besøger, hvilke domæner vores besøgende kommer fra, og hvilke browsere folk bruger. Vi bruger alene disse statistikker til sammenlægningsformål. Disse statistikker bruges til at hjælpe os med at forbedre effektiviteten af vores hjemmesider.
Vi bruger ikke nogle af de ovenfor anførte oplysninger.

 

Kunder:

 

Hvis du registrerer dig hos os eller bestiller en annonce, vil vi bede om dine virksomheds detaljer, for at opfylde ordren, eller til at kontakte dig. Disse oplysninger kan omfatte dit navn, firmanavn og adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
Vi bruger e-mail adresser indsendt af annoncører til at sende nyheder om vores hjemmesider eller om nye og særlige tilbud, der kan være af interesse for dig.
Du kan vælge ikke at modtage mail af denne type ved at kontakte os.
Folk der besøger siden med kontakt til virksomheder, vil kunne se de offentlige informationer leveret af kunden.
Denne side kan indeholde links til andre sider. InterConsult21 er ikke ansvarlig for disse hjemmesiders fortrolighedspolitik  eller indhold.

Personlige Oplysninger:

Alle personlige oplysninger indsamlet af os, bliver udelukkende brugt af os.
Vi indsamler ikke personlige oplysninger fra besøgende på vores websites, medmindre den besøgende udtrykkeligt og forsætligt giver lov hertil.

 

Passwords, Brugernavn og Sikkerhed:

Nogle interaktive ressourcer kræver en adgangskode. Andre interaktive ressourcer kræver et brugernavn og et password. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden og sikkerheden af det modtagne password. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden og sikkerheden af dit brugernavn password, og du er fuldt ansvarlig for enhver aktivitet, der sker under din adgangskode eller konto. Du accepterer at straks underrette InterConsult21 om enhver uautoriseret brug af din adgangskode eller konto, og sikre at du logger af enhver session, der anmoder om midler beskyttet af sikker software ordninger. InterConsult21 er ikke ansvarlig for eventuelle tab eller skader der sker som følge af din manglende overholdelse af dette afsnit.

 

Opsigelse / Adgangsbegrænsning:

InterConsult21 forbeholder sig retten til at opsige din adgang til alle og enhver af InterConsult21s websteder og dertil hørende tjenester, eller til dele heraf, til enhver tid uden varsel.
InterConsult21 kan også ophæve eller suspendere din adgang til InterConsult21 hjemmesider som følge af inaktivitet, defineret som ikke at logge ind på en bestemt tjeneste i en længere periode, som bestemt af InterConsult21. Ved ophævelse af InterConsult21 hjemmesider, ophører din ret til at bruge InterConsult21 hjemmesider straks.

Ingen Spam Tolerance:

InterConsult21 vil straks opsige enhver konto, som den efter eget skøn mener sender, eller på anden måde er forbundet med, uopfordret massepost.

E-mail Addresser:

Vi benytter links gennem alle vores hjemmesider til at give dig mulighed for at kontakte os via e-mail for at stille spørgsmål, anmode om information eller demoer, tilmelde dig, eller komme med kommentarer og forslag. For at opfylde disse anmodninger, kan vi bede om personlige oplysninger fra dig, såsom dit navn og telefonnummer.
Hvis du kontakter os via e-mail på InterConsult21 hjemmesider, vil vi svare på den adresse eller e-mail du giver os. Vi deler ikke personlige oplysninger med tredjeparter.


Behandling af betalinger:

Hvis du bruger Betalingstjenesten til online transaktioner, kan vi videregive dine personlige oplysninger til passende  finansielle institutioner, processorer, og tredjeparter, der er under kontrakt med InterConsult2.

Undersøgelser:

Fra tid til anden, kan vi bede om oplysninger fra kunder via undersøgelser. Deltagelse i disse undersøgelser er frivillig, og brugere kan derfor vælge ikke at videregive disse oplysninger. Oplysninger fra undersøgelser vil blive brugt til at overvåge eller forbedre brugen af, og tilfredsheden med, denne hjemmeside, samt til at forbedre vores kundeservice og produkttilbud.

Eksterne links:

InterConsult21 hjemmesider kan indeholde links til andre sites. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspolitikken eller indholdet af disse hjemmesider. 

Opdatering eller redigering af dine oplysninger:

Hvis du ønsker at opdatere eller rette oplysninger i vores optegnelser, bedes du kontakte os.

Ændringer i denne erklæring:

Ændringer af denne erklæring, eller af adfærdsreglerne i InterConsult21s interne procedurer, vil blive dokumenteret og kommunikeret via e-mail til dem der abonnerer på InterConsult21 nyheder.


Sådan kontakter du os:

Hvis du har nogle spørgsmål om denne erklæring eller selve webstedet, bedes du kontakte os.

Din accept af InterConsult21 Vilkår:

Ved at bruge denne hjemmeside, tilkendegiver du din aftale med InterConsult21 fortrolighedspolitik . HVIS DU IKKE ACCEPTERER denne politik, skal du ikke bruge dette sted. Din fortsatte brug af InterConsult21 sites efter offentliggørelse af ændringer af disse vilkår vil betyde, at du accepterer disse ændringer.


Copyright 2015 by InterConsult 21. Alle rettigheder forbeholdt.